Student bez milosti protiv Rudara

Prva muška liga RS

Student bez milosti protiv Rudara

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta večeras su pred svojom publikom u "Kampusu" uvjerljivo savladali ekipu Rudara iz Ugljevika rezultatom 84:61, po četvrtinama je bilo 20:13, 21:16, 23:14 i 24:18.

Od prvog sudijskog zvižduka domaćin je pokazao da se ne šali. Prvi period protekao je u kvalitetnoj odbrani ali i napadu Banjalučana, te isti rješavaju u svoju korist rezultatom 20:13. 

Isti scenario viđen je i u nastavku utakmice. Ponovo dominacija plavo-bijelih koji na odmor odlaze sa prednošću od 12 poena razlike (41:29).

Nakon predaha, banjalučka publika uživala je u predstavi svojih miljenika. Nakon pet minuta igre u pretposljednjem periodu, Student je imao prednost od velikih 21 razlike (57:36). Nakon toga, malo su usporili tempo, ali opet nisu dozvolili protivniku da se previše razmaše po terenu.

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Tomić sa 20 positgnutih poena, dok je to na drugoj strani bio Todorović sa 13.

Student: S. Lončar (9), P. Lončar, Davidović (12), Bojović (18), Rajković (9), Lukić (10), Cumbo (4), Jokić, Milaš (2), Komnenović, Tomić (20).

Rudar: Tomić, Stevanović (7), Nikolić, Todorović (9), Tomić (4), Radenković (9), Marković (11), Cvjetković (8), Gavrić, Todorović (13).

Za Banjalučane nema odmora, jer ih već u subotu očekuje meč sa vodećom ekipom Sokoca na domaćem parketu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi