Student gostuje Radniku, Borac protiv Teslića za opstanak

Prva muška liga RS, 26. kolo

Student gostuje Radniku, Borac protiv Teslića za opstanak

D. Vejo

Košarkaška Prva muška liga Republike Srpske, polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, pa će tako u posljednjem, 26. kolu regularnog dijela prvenstva biti odigrano sedam utakmica.

Za subotu, na programu su tri meča. 

U derbiju kola sastaju Radnik BN Basket i banjalučki Student u Bijeljini. Navedena utakmica biće bez rezultatskog značaja kako za jedne tako i za druge. Bijeljinci su već osigurali prvu poziciju pred početak play-offa šampionata, dok su Banjalučani izgubili sve šanse da se nađu u istom, iako su prošle godine bili pretendenti na naslov, a gdje su u finalnoj seriji poraženi od Prijedora.

Susret između Radnika i Studenta zakazan je za 18 sati.

Sokolac će na svom parketu ugostiti ekipu Sutjeske iz Foče. Ovo će biti direktan okršaj ekipa koja se bore za play-off, a uloga favorita ide na adresu domaćina u ovom susretu.

Meč se igra od 19 sati.

Treći subotnji meč, odigraće Kozara i Bratunac u Aleksandrovcu, a isti počinje u 17 sati.

Nedjelja će takođe donijeti uzbudljiv košarkaški dan.

Sve oči biće uprte u Banja Luku gdje se tamošnji Borac protiv fenjeraša Teslića bori za opstanak. Crveno-plavima je trijumf prijeko potreban kako bi i naredne sezone bili ravnopravan protivnik sa najboljim ekipama u Republici Srpskoj.

No, ništa manje uzbudljivo neće biti ni u Višegradu gdje Varda HE dočekuje ekipu Slavije kojoj je ova utakmica posljednji voz kada je u pitanju opstanak u društvu najboljih.

HEO će na svom parketu dočekati Rogaticu, dok će Rudar u Ugljeviku ugostiti aktuelnog šampiona Prijedor.

Svi nedjeljni mečevi, na programu su od 20 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi