Student poražen u Rogatici, Sutjeska lako sa Kozarom

Prva muška liga RS

Student poražen u Rogatici, Sutjeska lako sa Kozarom

D. Vejo

Košarkaši Rogatice i Sutjeske večeras su ostvarili pobjede u okviru 19. kola Prve muške lige Republike Srpske.

Rogatica je na svom parketu bila bolja od banjalučkog Studenta rezultatom 81:73, po četvrtinama je bilo 16:23, 24:20, 15:11 i 26:19.

U dosta uzbudljivoj utakmici domaćin je došao do trijumfa. Prvo poluvrijeme proteklo je u kvalitetnoj kako odbrani tako i napadu na obje strane, ipak, ekipa Aleksandra Ćikića na odmor je otišla sa prednošću od tri poena (40:43). Nakon predaha, bolje je zaigrao domaćin koji je dva kvartala riješio u svoju korist, a gdje su posebno zablistali u onom zadnjem te tako stigli do novog trijumfa.

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Furtula sa 21. poenom, dok je to kod Banjalučana bio Srđan Lončar sa 27.

Drugi meč, bio je onaj gdje su snage u Foči odmjerili domaća Sutjeska i Kozara. Fočaci su slavili sa 90:68. U pobjedi domaće ekipe istakao se Živanović sa 23 poena, a u redovima crveno-bijelih to je bio Ilić sa 21 postignutim košem.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi