Student u derbiju posljednjeg kola gostuje Prijedoru

Prva muška liga RS

Student u derbiju posljednjeg kola gostuje Prijedoru

D. Vejo

Još jedno kolo ostalo je do kraja jesenjeg dijela Prve muške lige Republike Srpske.

Prošlogodišnji finalista play-offa sinoć je na iznenađenje mnogobrojne banjalučke publike poražen na svom parketu od Teslića, a za narednog protivnika koji je ujedno i posljednji pred odlazak na pauzu biti će dobro im poznata ekipa Prijedora, koja igra dosta kvalitetno ove sezone.

Povodom svega, svoje mišljenje ali i očekivanja kazao je glavni protagonista banjalučkog sastava u posljednja dva kola.

"Teslić je od prve minute igrao borbeno, ušli su im pojedini šutevi. Mi smo trebali ući maksimalno skoncentrisano u ovaj meč. Mislim da je bilo potcjenjiva protivnika, koji je danas bio bolji. Nećemo se predati, idemo da dobijemo svaku utakmicu, pa ako to bude dovoljno za play-off, bude", izjavio je za SportSport.ba kapiten Studenta, Srđan Lončar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi