Student u ludoj završnici savladao Bratunac na gostovanju

Sjajno izdanje Banjalučana

Student u ludoj završnici savladao Bratunac na gostovanju

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta slavili su večeras u okviru 18. kola Prve muške lige Republike Srpske na gostovanju kod ekipe Bratunca rezultatom 57:58, po četvrtinama je bilo 7:15, 20:10, 15:14 i 15:19.

Banjalučani su dobro otvorili prvu četvrtinu. Istu su dobili rezultatom 7:15, te tako nagovjestili da na gostovanje nisu stigli sa bijelom zastavom.

Drugi period pripao je domaćinu, koji na odmor odlazi s prednošću od dva poena razlike (27:25).

Nakon predaha, viđena je igra poen za poen. Čvrsta odbrana bila je aktuelna na obje strane. Treći kvartal košarkaši Bratunca rješavaju u svoju korist, pa tako prije početka posljednjeg period imaju plus tri (42:39).

Ipak, Banjalučani se bude u četvrtoj četvrtini koju dobijaju rezultatom 15:19, te tako upisuju novi trijumf.

U pobjedi Studenta istakao se Tomić sa 19 poena, dok je to u redovima poražene ekipe bio Klještan sa 20.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi