Suljanović novi igrač Dukea
Trener Dukea izričito je zahtjevao dolazak našeg igrača u klub

Ramiz našao novi klub

Suljanović novi igrač Dukea

Bivši reprezentativac naše zemlje Ramiz Suljanović napustio je svoj dosadašnji klub Kapfenberg Bullse i potpisao ugovor sa Duke Klosterneuburgom koji naredne sezone ima visoke ambicije u austrijskom prvenstvu.

Ramizu dolazak u Duke znači povratak u klub u kojem je igrao u sezoni 2003/2004 kada je pomogao klubu da se plasira u polufinale doigravanja domaćeg prvenstva. 

Bivši igrač Slobode Dite i reprezentacija naše zemlje od odlaska u Austriju zna samo za uspjehe. Ramiz je u Austriji među najboljim centrima lige, a čak četiri puta je biran u All-Star time lige. 

Nakon odlaska iz Slobode Suljanović je zaigrao u austrijskoj ligi,a u međuvremenu je jednu sezonu igrao u holandskom Groningenu s kojim je osvojio drugo mjesto u holandskom šampionatu. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.