Sutjeska oslabljena napada Radnik

Živanović van parketa

Sutjeska oslabljena napada Radnik

D. Vejo

Košarkaši Sutjeske i Radnika večeras će svoja koplja ukrstiti po četvrti put u finalnoj seriji play-offa Prve muške lige Republike Srpske.

Bijeljinci imaju prednost do 2:1, no večeras im se ne piše dobro. Fočaci su gotovo pa kompletni, a traži se i mjesto više u dvorani.

Domaći navijači pohrlili su ka dvorani u kojoj njihovi puleni večeras biju bitku za izjednačenje i moguću majstoricu.

Strateg Sutjeske Milenko Ivanović imao je dosta problema u prethodna dva susreta kada je u pitanju igrački kadar. Povrede ni ovoga puta nisu zaobišle njegov tim, pa je tako danak platio talentovani Stefan Živanović koji će propustiti večerašnji duel.

Iako oslabljeni, u domaćem taboru vlada veliki optimizam.

"Atmosfera je zaista sjajna. Svi smo kao jedna porodica. Ne damo se, zajedno smo krenuli u sve ovo, pa će tako biti i do kraja. Vjerujem da uz veliku borbu i požrtvovanost možemo stići do pobjede i tako izboriti majstoricu u Bijeljini", ističe Ivanović.

Utkamica se igra od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi