Sutjeska uzela mjeru Radniku

Fočaci smanjili na 2:1

Sutjeska uzela mjeru Radniku

D. Vejo

Košarkaši Sutjeske iz Foče savladali su sinoć ekipu Radnika u Bijeljini, te tako smanjili prednost plavo-bijelih na 2:1 u finalnoj seriji play-offa Prve lige Republike Srpske.

Dugo su se Fočaci mučili da slome otpor domaćina, koji je u svom rosteru imao znatno više imena nego što je to slučaj bio kod gostiju.

No, uprkos svim kadrovskim problemima, Sutjeska je uspjela da slomi otpor Bijeljinaca te tako završnicu prvenstva učini veoma zanimljivom.

"Uspjeli smo da se koliko toliko oporavimo do viroze koja je zahvatila tim. Smogli smo snage da izađemo na teren i pokažemo pravo lice. Produžili smo finalnu seriju. Daćemo sve od sebe da odigramo jedan dobar i kvalitetan meč pred našim navijačim", poručio je trener Sutjeske, Milenko Ivanović.

Četvrti susret ova dva tima zakazan je za vikend koji dolazi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi