Sutra počinje memorijalni turnir Adnan Gopo

U čast tragično preminulog košarkaša KK Gradina

Sutra počinje memorijalni turnir Adnan Gopo

I ove godine će u Sportskoj dvorani u Srebreniku biti održan memorijalni tunir Adnan Gopo, u znak sjećanja na tragično preminulog košarkaša i kapitena KK Gradina.

Organizator turnira je KK Gradina iz Srebrenika, a kako ističu iz ovog kluba, "na rukovodstvu i igračima KK Gradina ostalo je breme da se redovno podsjećaju na dojučerašnjeg saigrača i prijatelja sa kojim su dugi niz godina dijelili svlačionicu".

Ove godine će na memorijalnom turniru Adnan Gopo učestvovati KK Radnički Goražde, KK Igman Ilidža, te KK Brčko DC, klub za koji je Adnan Gopo igrao jednu sezonu.

Iz kluba su se željeli zahvaliti svim sponzorima koji su podržali turnir, te Adnanovoj majci Refiji koja je, također, bezrezervno podržala organizatore.

Memorijalni turnir Adnan Gopo počinje 7.10. 2017. godine u 10:00 sati, u Sportskoj dvorani Srebernik.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi