Mladi košarkaš za SportSport.ba.

Talić: Ovo je bila prava provjera pred Evropsko prvenstvo

S. Mlaćo

Darko Talić, član naše juniorske reprezentacije danas je pružio veoma dobru partiju u porazu od Hrvatske (80:83). 

Naša reprezentacija vodila je većim dijelom utakmice, ali komšije se nisu predavale i na kraju su slavile pobjedu sa tri poena razlike. 

"Čestitam Hrvatskoj na pobjedi, a mislim da je bila odlična utakmica, te čvrsta i neizvjesna. Prava provjera pred Evropsko prvenstvo, gdje smo mogli da vidimo gdje se nalazimo. Oni su pobijedili sada, a mi ćemo nadam se drugi put", kazao je Talić za SportSport.ba.

Naši momci nemaju vremena za odmor, s obzirom da je sutra u 17 sati zakazn novi prijateljski duel. Ovaj put rival će biti odgovarajuća selekcija Slovenije.

"Ovo ostavljamo iza sebe, bilo je kako je bilo i nadam se da ćemo sutra dobiti. Dat ćemo sve od sebe", jasan je naš sagovornik. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi