Tarik Biberović pozvan na Jordan Brand Classic

Priznanje za mladog košarkaša

Tarik Biberović pozvan na Jordan Brand Classic

M. Šljivak

Mladi košarkaš sarajevskih Sparsa Tarik Biberović dobio je poziv na Jordan Brand Classic kamp u Barceloni.

Četrdeset najboljih mladih košarkaša Evrope dobilo je poziv za ovaj kamp koji se od 10. do 12. marta, a deset najboljih će putovati za Sjedinjene Američke Države, gdje će biti završni kamp 17. aprila.

Biberović je jedan od najboljih mladih košarkaša svoje generacije. Radi se o dosta dobrom šuteru, jednom od najtalentovanijih u BiH.

Ranije je poziv na kamp u Barceloni dobio i još jedan mladi bh. košarkaš. Radi se o centru Mega Leksa Amaru Mehića i ovaj talentovani dvojac će predstavljati našu zemlju u Barceloni.

Ranije je veliki broj igrača sarajevskog tima dobijao pozive na ovaj kamp, a među njima su bili Nedim Buza, Aleksej Nikolić, Amar Gegić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi