Teletović: Bilo je teško ali ostvarili smo cilj

Nakon ostvarene prve pozicije na tabeli

Teletović: Bilo je teško ali ostvarili smo cilj

A. Haznadarević

Genijalni bh. košarkaš Mirza Teletović, istakao je da su naši momci prošli težak put do ovog ostvarenog uspjeha, te ga osim ostvarene prve pozicije posebno raduje učešće mladih nada u ovom velikom poduhvatu reprezentacije.

"Ostvarili smo cilj iako je bilo jako teško. Jako, jako je lijep osjećaj završiti prvi na tabeli", kazao je Teletović.

 

Predvodnik bh. košarkaške reprezentacije je istakao da je posebno sretan zbog mladih igrača, koji osiguravaju ovoj reprezentaciji svijetlu budućnost:

 

"Bitno je da Bosna i Hercegovina gura mlade nade. Imamo odlične kadete i juniore i lijepo je vidjeti sve te mlade igrače koji mogu da nastave sa uspjesima", zaključio je Teletović. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.