Kapiten reprezentacije nakon utakmice u Zenici

Teletović: Duško me gura da što prije budem u pravoj formi

D. Kurbegović

Kapiten naše košarkaške reprezentacije Mirza Teletović i večeras je u zeničkoj Areni pokazao o kakvom se igraču radi, ubacio je 18 poena uz tri vezane trojke koje su zapalile navijače u Zenici.

Nakon utakmice naš najbolji košarkaš bio je vidno raspoložen.

"Zahvaljujem se publici koja je večeras došla u velikom broju, svakako da je uvijek lijepo igrati u svojoj zemlji, a svakako da je još bolje kad se pobjeđuje. Malo mi treba vremena da budem na željenom nivou, Duško me "gura" da što prije budem u optimalnoj formi, nadam se da ću brzo biti na svome nivou", kaže 28-godišnji Jablaničanin.

Švedska je pružila dobar otpor našoj reprezentaciji.

"Švedska je igrala agresivno, stvarno su dobro odigrali i dugo su bili ravnopravan protivnik. Mi smo poslije ubacili u brzinu više, te pokazali da smo bolja ekipa. Do kvalifikacija vjerujem da ćemo biti svi potpuno zdravi i spremni, te da ćemo pravu formu pokazati protiv Velike Britanije i Islanda", kazao je Teletović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.