Teletović želi ostati u Brooklynu

Teletović: Evropa me ne zanima, ostajem u NBA

Mirza Teletović želi ostati u Brooklyn Netsima.

Iako je na ljeto ograničeno slobodan igrač, one bi najradije ostao u Brooklynu.

"Ja sam ograničeno slobodan igrač. Želim ostati u Netsima, tamo su jako dobri ljudi. Imam veliku želju da ostanem u tom timu. Ne znam gdje bih volio otići. Znaću više u julu, kada počne taj prelazni rok", rekao je Mirza uz dodatak:

"Evropa me ne zanima. Želim ostati u NBA i ima dosta ekipa koje su zainteresovane, ali ne želim puno pričati o tome", rekao je Teletović, te je o sezoni Netsa rekao:

"Imali smo dobru sezonu obzirom na to koliko je igrača prošlo kroz tim, a došao je i novi trener pa je teško imati kontinuitet. Neke promjene su uvijek dobre, neke su loše. Svaki put u početku se teško adaptirati na promjene”, istakao je Mirza, te dodao da je odlaskom Garnetta i dolaskom Younga ekipa počela igrati bolje", istakao je Mirza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.