Teletović i Nurkić bodre kadete u Skenderiji

Prijateljski meč protiv Španije

Teletović i Nurkić bodre kadete u Skenderiji

E. Čaušević, foto: A. Berbić

Kadetska košarkaška reprezentacija BiH igra u Skenderiji prijateljski meč protiv Španije.

Naša kadetska selekcija priprema se za Svjetsko prvenstvo koje 23. juna počinje u Španiji. Večeras naš tim igra prijateljsku utakmicu protiv Crvene furije. Iako smo cijeli meč imali prednost Španci su pred sami kraj uspjeli da se približe i učine ovaj meč mnogo zanimljivijim.

Na tribinama u dvorani Mirza Delibašić nalazi se veliki broj poznatih ličnosti, ali treba reći da su svoju podršku našim momcima došli dati bh. reprezentativci Mirza Teletović i Jusuf Nurkić. Bh. navijači su uz gromoglasnu podršku pozdravili kapitena i centra bh. selekcije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi