Teletović na pecanju dok čeka trade iz Phoenixa
foto: Instagram

Ne opterećuje se glasinama

Teletović na pecanju dok čeka trade iz Phoenixa

Košarkaški bh. reprezentativac Mirza Teletović ne opterećuje se glasinama da će napustiti Phoenix Suns. 

Nije tajna da je Mirza Teletović jedan od trojice igrača koje je Phoenix Suns stavio na listu za moguću razmjenu u ovom prijelaznom roku i za njegovo dovođenje interesovanje su pokazala tri tima iz NBA lige. 

Prvi su se javili Boston Celticsi, a mogućnost razmjene sa Phoenix Sunsom također ozbiljno razmatra i Miami Heat kao i Cleveland Cavaliers u kojem bi vrlo lako mogao zaigrati uz LeBrona Jamesa. 

Teletović će narednih 12 sati saznati svoju sudbinu, a da mu to trenutno nije opterećenje najbolje pokazuje i video koji je objavio na Instagramu. Naš košarkaš se zaputio na pecanje u trenucima kad je snijeg prekrio Phoenix. 

'Deadline' za trade je u 13 sati po lokalnom vremenu u Phoenixu i Sunsi osim Teletovića najviše šopinguju i za Markieffa Morrisa, te PJ Tuckera.

Video koji je Teletović postavio na Instagram možete pogledati OVDJE!

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi