Teletović: Naravno da ću nastaviti da igram za BiH

Kapiten reprezentacije

Teletović: Naravno da ću nastaviti da igram za BiH

Kapiten bh. košarkaške reprezentacije Mirza Teletović govorio je u Milwaukeeju na press konferenciji o svom novom klubu, treneru, te o reprezentaciji BiH.

Ono što je nama najzanimljivije jeste odgovor na pitanje da li će Mirza u budućnosti igrati za našu reprezentaciju. Prema njegovim riječima, to uopšte ne dolazi u pitanje.

"Kapiten sam reprezentacije BiH, za koju igram već 13 godina. Naravno da ću nastaviti da igram za svoju reprezentaciju. BiH je moja zemlja i uvijek sam ponosan kada nastupam za nju. Kada se god moje ime nađe na spisku, ja ću biti tu", rekao je Mirza Teletović.

"Imam mnogo iskustva jer je ovo moja peta sezona u NBA ligi. Drago mi je što ću ponovo sarađivati sa Kiddom, sa kojim imam lijepa iskustva iz Brooklyna", rekao je između ostalog naš košarkaš koji se nada dobroj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi