Teletović: U Gruziji će biti jako teško, ali nema predaje

Košarkaši BiH gostuju u Tbilisiju

Teletović: U Gruziji će biti jako teško, ali nema predaje

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovala je danas za Gruziju, gdje sa domaćom selekcijom u srijedu igra susret kvalifikacija za odlazak na Eurobasket 2013. godine u Sloveniji.

Najbolji košarkaš Bosne i Hercegovine Mirza Teletović sinoć je protiv Holandije ponovo pružio sjajnu partiju, a BiH je došla do pobjede i korak od plasmana na Eurobasket.

Ipak, naredna utakmica protiv Gruzije u Tbilisiju biće mnogo teža od Holandije, a toga su svjesni i u bh. taboru.

"Slijedi nam utakmica protiv najtežeg protivnika u grupi. Gruzija je veoma jaka reprezentacija, sa nekoliko sjajnih pojedinaca i jakim kolektivom. Osim toga, igramo na njihovom terenu i to će nam dodatno otežati stvari. Ipak, to ne znači da ćemo se predati, već ćemo pokušati doći do pobjede", rekao je za SportSport.ba Mirza Teletović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.