Teletović: U Tuzli je nemoguće izgubiti

Kapiten oduševljen atmosferom u Mejdanu

Teletović: U Tuzli je nemoguće izgubiti

E. Škorić

Bh. košarkaška reprezentacija upisala je drugu pobjedu u kvalifikacijama za Eurobasket.

Košarkaški Zmajevi su u prepunom Mejdanu savladali Island rezultatom 72:62, a naš tim predvodio je kapiten Mirza Teletović, koji je ubacio 29 poena uz 12 skokova.

“Prije svega, odigrali smo dobru utakmicu. Islanđani su dosta niski, bilo je teško igrati protiv njih. Imai smo taj neki pad u zadnjoj četvrtini, ali očito nemamo dovoljno iskustva za ovakve utakmice”, rekao je Teletović, osvrnuvši se na utakmicu protiv Velike Britanije, koja je na programu u srijedu u Sarajevu.

“Sigurno neće biti lako. Velika Britanija je izgubila dvije utakmice i pokušat će da nas pobijedi. Bit će teško protiv Britanaca iako su odigrali loše protiv nas, ali imamo kvaliteta da ih pobijedimo”, dodao je naš kapiten, koji je oduševljen atmosferom u Tuzli.

“Zaista nevjerovatna atmosfera. Tuzla zaslužuje da reprezentacija ovdje igra. Ovi navijači zaslužuju da budu naš šesti igrač. Daju nam dosta neke energije i nemoguće je ovdje izgubiti”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.