Teletović: Uživam dok vas gledam, fantastični ste!

Kapiten seniora uz mlade košarkaše

Teletović: Uživam dok vas gledam, fantastični ste!

E. Škorić

Istinski Bosanci i Hercegovci, svi oni koji vole ovu zemlju, ne mogu ravnodušno gledati na uspjehe naših mladih košarkaša.

Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine igrat će veliko finale Evropskog prvenstva protiv Litvanije. 

Dobili smo večeras u triler završnici veliku Španiju nakon dva produžetka. Što reći osim - ti momci su naš ponos! Tako misli i Mirza Teletović, član Phoenix Sunsa i najbolji bh. košarkaš.

"E pa svaka čast momci! Uživam gledajući vas, a jos više uživam u činjenici da ste se plasirali u finale EP-a... Slobodno mogu reći da ste nas ponos i uz vas i sjajne naše juniore, ne trebamo brinuti za budućnost naše košarke. Bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, bravo, fantastično... Zaista sam ponosan", napisao je Teletović na društvenim mrežama.

Kako god završilo u finalu, ovi mladi momci najveći su ponos ove zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.