Teletović zadobio distorziju zgloba

BiH večeras protiv Hrvatske

Teletović zadobio distorziju zgloba

Nakon -28 protiv Finske u jednoj taktički nedefinisanoj, organizaciono dezorijentisanoj i motivaciono lošoj utakmici našu selekciju danas očekuje predzadnji susret u grupi C, kada ćemo snage odmjeriti sa Hrvatskom (20.00 sati).

Nakon debakla protiv Finske bit će izuzetno teško vratiti se u igru. Otežavajuća okolnost je i povreda Mirze Teletovića, koji je tokom jućerašnje partije zadobio neugodnu distorziju zgloba. Prema najavama iz našeg tabora Teletović će igrati, ali će naravno biti veoma upitno koliko će moći pružiti naš reprezentativac.

Naš naredni protivnik selekcija Hrvatske sinoć je briljantno odigrala utakmicu protiv Crne Gore. Njihova moguća pobjeda u večerašnjem meču gotovo bi ih sigurno odvela u naredni krug.  Pobjeda našeg tima? O tome je u ovome trenutku jako teško razmišljati. Naravno da bi bili zadovoljni kada bi barem izgledali nešto ozbiljnije, organizovanije i uz barem malo više motiva i želje.

Uglavnom. Hrvatsku predvodi Tomić kao drugi igrač prvenstva po uspješnosti šuta sa 73,5%, odmah je iza Pau Gasola iz Španije, te Bogdanović i Popović, koji su među pet najboljih trojkaša prvenstva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.