Teletovićev koš najluđi na kontinentalnim takmičenjima

Mirzina trojka "s parkinga" najluđi pogodak

Teletovićev koš najluđi na kontinentalnim takmičenjima

Koš Mirze Teletovića na utakmici protiv Litvanije na Eurobasketu u Sloveniji koji je komentator Edin Avdić prokomentarisao legendarnim komentarom „S parkinkga!“, najluđi je pogodak u okviru kontinentalnih takmičenja prema mišljenju posjetilaca službenog portala FIBA-e. 

Za našeg reprezentativca glasala su 1164 posjetitelja dok je drugoplasirani Bojan Bogdanović koji nastupa za Hrvtasku imao 254 glasa.

Osim Teletovića i Bogdanovića, u konkurenciji za najluđi koš kontinentalnih prvenstava bili su još Tajvanac Chih-Shan Hun, Francuz Antoine Diot, Gruzijac George Tsintsadze, Chun Wai Wong iz Hong Konga, Jamajčanin Akeem Scott, reprezentativac Katara Jarvis Hayes, Senegalac Mamadou Ndoye i Slovenac Domen Lorbek.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.