Todorovac: Nedostajao je čovjek ispod koša

Košarkaš Borca nakon poraza

Todorovac: Nedostajao je čovjek ispod koša

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca poraženi su jučer u okviru sedmog kola Prve muške lige Republike Srpske na gostovanju kod ekipe Varda HE rezultatom 82:77.

Izabranici Bojana Božića dobro su parirali raspoloženom domaćinu, te su poraženi praktično u završnici meča. Crveno-plave je u ovom susretu predvodio sjajni Mirza Todorovac, koji je upisao velikih 29 poena, što je impresivna brojka. Povodom jučerašnjeg poraza, hladne glave, prve utiske kazao je upravo on.

"Od početka utakmice smo bili u zaostatku od pet do 10 poena, na mahove smo se vraćali ali uvijek je nedostajalo jako malo da potpuno preokrenemo rezultat. Nažalost, kao i u svim utakmicama nismo imali dovoljno visine ispod koša, što nije opravdanje ali to je imalo veliki udio u našem porazu. Nadam se da će nam se to sve vratiti u nekim narednim utakmicama", rekao je za SportSport.ba košarkaš Borca, Mirza Todorovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi