Todorovac: Očekuje nas težak meč sa Studentom

Derbi Prve muške lige RS

Todorovac: Očekuje nas težak meč sa Studentom

D. Vejo

Narednog vikenda u Banjaluci odigrat će se pravi gradski derbi. Ekipa Borca će u 18. kolu Prve muške lige Republike Srpske na svom parketu dočeti prvoplasiranu ekipu Studenta. 

Sjajna košarka na rasporedu je narednog vikenda u dvorani Borik. Mirza Todorovac i njegovi saigrači izaće oči u oči sa najvećim konkurentom kako u ligi tako i u gradu. O predstojećem derbi meču govorio je plejmejker crveno-plavih.

"Igramo protiv jedne veoma jake ekipe. Predstojeća utakmica biće pravi derbi, protivnik ima jedan jak tim predvođen kapitenom Srđanom Lončarom. I mi a i oni željno iščekujemo meč. Naša ekipa je trenutno najmlađa u prvenstvu ali dosta smo pokazali u dosadašnjem dijelu takmičenja. Možemo se nositi sa najboljima pogotovo u našem Boriku", rekao je za SportSport.ba igrač Borca, Mirza Todorovac.

Utakmica između Borca i Studenta igra se u nedjelju od 18 sati u dvorani Borik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi