Todorovac: Ovo će biti odlična provjera za nas

Košarkaš Borca pred turnir u Mrkonjić Gradu

Todorovac: Ovo će biti odlična provjera za nas

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Borca ovog vikenda učestvovat će na turniru u Mrkonjić Gradu.

Tamo će ih snage odmjeriti sa Studentom, Leotaom iz Trebinja, te domaća Mladost, a Bojan Božić i njegovi izabranici nakon vrijednog treniranja, imat će priliku da provjere svoju fizičku i psihičku spremu.

"Ovaj turnir će biti jako dobra provjera za nas, da vidimo gdje smo i šta smo, na turniru će igrati i Leotar koji je prošle sezone odlično igrao u Premijer ligi, zatim Mladost MG koja je već nekoliko godina u vrhu PL, i Student koji je pokazao šta može prošle godine u Prvoj ligi RS. Mi dolazimo kao najmlađa ekipa bez ikakvog pritiska, na nama je samo da se pokažemo u što boljem svjetlu. Naporno radimo već mjesec i po dana, turnir će baš pomoći da se još bolje spremimo za nadolazeću sezonu jer imamo još mjesec dana do početka naše lige, te da ispravimo greške i da što spremniji dočekamo početak sezone", izjavio je za SportSport.ba plejmejker Borca, Mirza Todorovac.

Turnir u Mrkonjić Gradu igra se ovog vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije