Todorovac: Zasluženo smo slavili

Borac savladao Rogaticu

Todorovac: Zasluženo smo slavili

D. Vejo

Mladi košarkaši Borca polako vraćaju košarku na stare staze slave u Banjaluci.

Večerašnji trijumf protiv Rogatice to je i pokazao, a jedan od onih koji su se svojom igrom istakli je i Mirza Todorovac, koji iz utakmice u utakmicu pruža sve bolje partije. 

Zadovoljan večerašnjom igrom, jeste i sam pomenuti igrač.

"Ispoštovali smo sve što smo se dogovorili u svlačionici, što se pokazalo u drugom dijelu meča. Prvo poluvrijeme bilo je malo labavo na njihovu zonu, ali na kraju smo se sabrali i zasluženo slavili. Publika nas je ponovo nosila, Rogatica je iskusna ekipa kojoj želim svu sreću u narednom dijelu sezone", izjavio je za SportSport.ba košarkaš Borca, Mirza Todorovac.

Naredni meč, Borac igra u utorak protiv ekipe HEO u "Kampusu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi