Tomić: Nismo ovo očekivali, ali čestitke Borcu

Košarkaš Studenta nakon poraza u derbiju

Tomić: Nismo ovo očekivali, ali čestitke Borcu

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta poraženi su jučer u derbiju trećeg kola Kupa Područnog košarkaškog odbora Banja Luka od ekipe Borca rezultatom 69:58.

Iako su gosti bili favoriti na papiru, mladi tim Bojana Božića uspio je da u "Boriku" napravi iznenađenje, te da u posljednjoj, dosta uzbudljivoj četvrtini stignu do trijumfa. Prve utiske nakon utakmice, kazao je jedan od aktera gostujuće ekipe.

"Ovo niko nije očekivao. Jedno neprijatno iznenađenje za nas. Prije svega čestitao bih treneru Božiću i njegovim igračima na zasluženoj pobjedi. Nismo imali sreće ovaj put, ali eto očekuju nas još dva susreta kako bi popravili sliku koju smo prikazali na ovoj utakmici", rekao je za SportSport.ba košarkaš Studenta, Andrej Tomić.

Naredni meč, Student igra za vikend protiv ekipe Sutjeske u Foči, a u okviru sedmog kola Prve muške lige RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi