Tomić: Pripreme teku super; Hasandić: Dat ćemo sve od sebe

Naši seniorski reprezentativci

Tomić: Pripreme teku super; Hasandić: Dat ćemo sve od sebe

Seniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine trenutno se nalazi u Svetom Martinu gdje se spremaju za mečeve pretkvalifikacija za Svjetsko prvnestvo.

Košarkaši našeg nacionalnog tima Obrad Tomić i Almir Hasandić poručili su da pripreme za sada teku na najbolji mogući način. 

"Pripreme za sada teku super. Treninzi se za sada više baziraju na fizičkoj pripremi. Što se tiče rada sa trenerom Vujoševićem, to je velika čast za nas mlade igrače i sigurno da dajemo maksimum na svakom treningu. Njegovi treninzi se razlikuju u odnosu na ostale trenere s kojima sam ja radio jer on traži neke male stvari koje na kraju sigurno prave razliku. Atmosfera u reprezentraciji je za sada super. Do sada sve funkcioniše najbolje. Nadamo se svi da se možemo plasirati u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo", rekao je Obrad Tomić.

"Pripreme za sada teku na najbolji način. Dosta dobro i kvalitetno se radi. Samim tim što sam u reprezentaciji sam zadovoljan, to je nagrada za moj rad. Velika je čast raditi sa Vujoševićem, on je posebno dobar kada je u pitanju rad sa mlađima i to trebamo iskoristiti. Što se tiče meča protiv Bjelorusije, dat ćemo sve od sebe i nadamo se da ćemo doći do pobjede", poručio je Almir Hasandić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti