Tomić: Prvi dio sezone želimo završiti slavljem

Košarkaš Studenta pred derbi s Prijedorom

Tomić: Prvi dio sezone želimo završiti slavljem

D. Vejo

Posljednje kolo prvog dijela sezone u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske donijet će derbi, a gdje će snage odmjeriti domaćin Prijedor i banjalučki Student.

Očekivanja od ovog meča, kazao je jedan od standardnih igrača Banjalučana. Kako kaže, uz dobru igru do pozitivnog rezultata.

"Meni je Prijedor nov protivnik, iz razloga što sam u Studentu tek od ove sezone, ali smatram da smo se dosta kvalitetno spremili za utakmicu tokom ove sedmice, te želimo prvi dio sezone završiti slavljem. Naš protivnik igra jako dobro tokom prvog dijela prvenstva, s toga očekujemo dobru i zanimljivu utakmicu. Atmosfera u timu je dobra, porazi su sastavni dio sporta, prethodni jeste bio neočekivan ali idemo dalje, izvukli smo pouke i popravili stvari koje nisu išle na tom meču", rekao je za SportSport.ba košarkaš Studenta, Andrej Tomić.

Utakmica između Prijedora i Studenta igra se sutra od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi