Tomić: Veoma važan trijumf za nastavak sezone

Košarkaš Studenta nakon trijumfa protiv Kozare

Tomić: Veoma važan trijumf za nastavak sezone

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta jučer su savladali ekipu Kozare u Aleksandravcu, te se tako vratili na pobjednički kolosjek.

Banjalučani su snažno i odlučno ušli u ovaj, kako se na kraju ispostavilo dosta težak susret. Ipak, kvalitetnom odbranom ali i napadom, savladali su protivnika i tako upisali novi trijumf.

O svemu, pričao je jedan od izabranika trenera Aleksandra Ćikića.

"Juče pobjeda protiv Kozare, konačno prva gostujuća. Drago mi je da smo probili led, što je jako važno za nastavak sezone jer dobro poznata činjenica je to, da su gostovanja u Prvoj ligi Republike Srpske dosta teška. Čestitao bih igračima i treneru Kozare na kvalitetnom meču, smatram da ih kolektivno ali i individualno čeka svjetla budućnost. Našom igrom sam zadovoljan, smatram da smo timski zadržali koncentraciju do samog kraja, posebno u odbrambenom segmentu, što je na koncu rezultiralo pobjedom. Kapiten Lončar pružio je najbolju partiju ove sezone, što je dobar pokazatelj kako se oporavlja od povrede koju je imao. Nedostaju nam dva igrača kao što ste pisali, to su Nemanja Nikolić i Boško Bojović koji su sa pripremama sa reprezentacijom BiH U18. Njih dvojica, upali su u roster igrača koji putuju na EP u Tursku. Prije pauze, imamo utakmicu sa ekipom Teslića, te se nadam da ćemo na istu otići sa pozitivnim skorom", ističe za SportSport.ba košarkaš Studenta, Andrej Tomić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi