Top 5 najluđih momenata bh. sporta u posljednje vrijeme

Grla smo derali i prije Kikanovića

Top 5 najluđih momenata bh. sporta u posljednje vrijeme

Dž. Mrakić

Bosna i Hercegovina rijetko kada ima nekog sportistu ili selekciju u vrhu nekog olimpijskog sporta, ali naš duh, hrabrost, zalaganje, silan bosanski inat ono su što nam u određenim momentima priušti osjećaj da smo svjetski šampioni.  

Elmedin Kikanović, inače centar, sa zvukom sirene postigao je jednu od rijetkih onakvih trojki u životu i odveo našu selekciju u produžetak protiv selekcije Izraela, a zatim je isto uradio i na kraju produžetka kada je nakon odlične asistencije našeg naturalizovanog igrača, Alexa Renfroea, za pobjedu od dva razlike.

Ipak, nije prvi put da se Bosna i Hercegovina nađe u deliriju nakog nekog poteza našeg sportiste u „pet do 12“. Pogledajte najluđe momente bh. sporta u zadnje vrijeme. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti