Torrance Rowe novi košarkaš Širokog

Prvi angažman u Europi

Torrance Rowe novi košarkaš Širokog

E. Dindić

Nakon otpuštanja Kewina Browna i isteka ugovora Ante Đuguma, ekipa Širokog dovela je prvo pojačanje za nastavak sezone.

Američki combo guard sa univerziteta Tennnessee - Tech Torrance Rowe i zvanično je novi košarkaš Širokog Brijega. Ovo će mu biti prvi angažman u Europi, te ostaje da vidimo kako će se snaći u dresu bivšeg bh.prvaka.
 

Na svom univerzitetu imao je zaista sjajne statistike gdje je  bio na prosjecima od 18,2 poena 2,7 skokova i 4,4 asistencije. 

Ekipi će se pridružiti na večerašnjem treningu, i  nadaju se u upravi kluba da će pomoći ekipi Širokog da zaustavi seriju poraza, te da će pomoći bivšem   prvaku Bosne i Hercegovine da se što prije vrati na nekadašnje staze slave. 

Ovo nije posljednje pojačanje za nastavak sezone u Širokom kako saznaje portal SportSport.ba,u upravi kluba tragaju  za košarkašem na poziciji centra, koja je ostala upražnjena nakon odlaska Ante Đuguma, te još jednim košarkašem koji će upotpuniti igrački kadar i ostvariti klupske ambicije. 

Više o svemu biće poznato u narednih par dana. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi