Trener Spars Ziraat Bank

Trbić: Moramo izaći kao tim koji želi pobjedu

S. Mlaćo

Košarkaši Spars Ziraat Bank nakon dva kola u Ligi za prvaka imaju dva poraza. 

Sarajlije nisu najbolje otvorile ovaj dio takmičenja, ali će priliku za popravni imati već u subotu kada u Malu dvoranu Skenderije gostuje Zrinjski iz Mostara.

Očekuje se kvalitetna i neizvjesna utakmica, a za SportSport.ba je uoči današnjeg treninga govorio Marko Trbić, trener Sparsa.

"Ako ste izgubili dvije utakmice ne možete biti zadovoljni. Moram da kažem da smo mi ove sezone igrali neke lošije utakmice od ove dvije, pa smo pobijedili. Igrali smo u Mejdanu, a kao što znamo Sloboda u svojoj dvorani nije izgubila nijednu utakmicu ove sezone, a u Laktašima protiv Igokee nije bilo očekivati bilo kakvo iznenađenje. Liga se nastavlja, biće puno iznenađenja, a sutra igramo protiv Zrinjskog koji je dobio obje utakmice. Mislim da imamo kvaliteta i želje da nametnem svoj način igre i imamo ozbiljne šanse da ih pobijedimo", kazao je Trbić.

Zrinjski će sigurno biti pravi ispit za Sparse.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"To su utakmice koje ako želimo bilo kakav rezultat u Ligi 6 moramo dobiti. U Laktašima nismo uopšte igrali, nismo vjerovali da možemo dobiti i možda nam se to na kraju osvetilo. Moramo ovu utakmicu izaći kao tim koji želi da pobijedi", dodao je Trbić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi