Sparsi sutra protiv Bijeljine

Trbić: Naše ambicije su visoke

E. Škorić

Košarkaši Sparsa sutra će ugostiti goste iz Bijeljine na otvaranju nove sezone i to u dvorani na Grbavici.

Sparsi su spremni i, prema riječima trenera Marka Trbića, jedva čekaju sutrašnji meč.

"Jako sam zadovoljan. Imali smo ogroman broj povreda, ali sada smo napravili respektabilan tim i nismo imali nikakvih povreda. Krenuli smo 14. avgusta, u ova dva mjeseca smo odradili dobar posao", rekao je Trbić za SportSport.ba, pa je dodao:

"Ima malo nervoze pred prvo kolo, ali dobro smo pripremljeni i nadam se da ćemo sutra odigrati dobru utakmicu i pobijediti".

Sparsi u novoj sezoni igraju u novoizgrađenoj Sportskoj dvorani na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ako bismo gledali po novom domu, onda moramo imati visoke ambicije. Moram da kažem da je liga prošle godine bila jača nego ranije, a možda je ove još jača", istakao je Trbić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi