Trener KK Spars Ziraant Bank za SportSport.ba

Trbić: Ovakva igra se ne smije ponoviti

S. Mlaćo

U veoma neizvjesnoj završnici košarkaši Spars Ziraant Bank savladali su večeras u Maloj dvorani Skenderije Mladost MG rezultatom 76:74.

Sparsi su u drugom poluvremenu slomili otpor košarkaša iz Mrkonjić Grada, ali su gosti ipak imali šut za produžetke. 

Trener Sparsa Marko Trbić zbog takvog scenarija nije mogao biti zadovoljan. 

"Mislim da je ova utakmica pokazala da nema nikakav rezultatski značaj, te ne znači ni nama, ali ni Mladosti. Nisam apsolutno zadovoljan pristupom u igri, možda smo treću čevrtinu odigrali kako trebamo, ali spremali se i za neke buduće utakmice u Ligi 6. Generalno nisam zadovoljan i ovakva igra nam se ne smije ponoviti", dodao je Trbić. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sparsi su nastavili pobjedonosni niz i to je ono što raduje stručni štab te čelnike kluba.

"Ovo je peta pobjeda u nizu, ali prethodne četiri pobjede nismo ostvarili na takav način. Ovo večeras je bilo ispod nivoa kojeg mi želimo, ali imamo vremena da se popravimo", jasan je bio u razgovoru za SportSport.ba trener KK Spars Ziraant Bank Marko Trbić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi