Trener Sparsa

Trbić: Podigli smo fizičku spremu na jako visok nivo

Košarkaši sarajevskih Sparsa trenutno se spremaju za početak nove sezone u Premijer ligi BiH.

Trener ovog tima Marko Trbić veoma je zadovoljan dosadašnjim dijelom priprema, te ističe da je jako bitno što se nijedan košarkaš nije pčovrijedio.

"Moram biti jako zadovoljan samom činjenicom da nemamo povrijeđenih igrača, osim Perišića za kojeg se nadam da će uskoro biti spreman. Podigli smo fizičku spremu na veoma visok nivo. Imamo još više od mjesc dana do početka prvenstva. Nadam se da ćemo u narednim danima završiti kompletiranje tima tako da možemo igrati pripremne mečeve", rekao je Trbić i nastavio:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Već sutra igramo protiv sarajevske ekipe Burch. Poslije toga igramo protiv Slobode, pa potom i protiv Kaknja, a onda putujemo i na turnir u Sloveniji. Tamo idemo već četiri godine zaredom i veoma smo zadovoljni uslovima. Kada su u pitanju reprezentativci, Gegić je danas bio na treningu, dok će nam se Zahiragić priključiti u ponedjeljak", rekao je Trbić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi