Sparsi bolje od Mladosti

Trbić zadovoljan nakon nove pobjede Sparsa

Sparsi su u okviru 3. kola košarkaškog prvenstva BiH slavili protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada rezultatom 84:72. 

Nakon ove pobjede, ukupno treće u sezoni, trener sarajevskog tima Marko Trbić je imao određene zamjerke na račun igre svojih izabranika. 

"Trebamo prije razgovarati o onome što se dogodilo u prvom poluvremenu. Imali smo jako loš pristup i tek poslije dogovora na poluvremenu smo u nastavku počelo da igramo onako kako moramo. Ako na tom nivou ne možemo biti čitavu utakmicu, moramo biti barem 30 minuta ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat. Ipak, sve u svemu, zadovoljan sam zbog pobjede", kazao je, između ostalog, Trbić.

Naredno kolo za Sparse donosi duel sa Bosnom.

"Nadam se da ćemo, prije svega, biti spremni i da ćemo odigrati dobru utakmicu", riječi su Trbića. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Osvrnuo se na kraju Trbić i na priznanje koje su Sparsi pred početak utakmici uručili legendarnoj Raziji Mujanović povodom njenog ulaska u FIBA-inu Kuću slavnih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije