Trener Mladog Krajišnika želi vratiti ekipi stari sjaj

Trener Mladog Krajišnika želi vratiti ekipi stari sjaj

Košarkašice Mladog Krajišnika u nedjelju nastavljaju takmičenje u Premijer ligi BiH. "Malene" od 19 časova u Sportskoj dvorani "Obilićevo" dočekuju ekipu Rudara iz Ugljevika, a u banjalučkom timu očekuju dobar rezultat i bijeg iz donjeg dijela tabele.

"Nakon finala Kupa RS u kojem smo poraženi, očekuje nas veoma bitna utakmica protiv Rudara iz Ugljevika. Svakako da u tom meču idemo na pobjedu i nadamo se da će to biti prekretnica u našem daljem toku takmičenja. Rezultati iz prvog dijela prvenstva i nisu za pohvalu, ali daćemo sve od sebe kako bi ekipi vratili stari sjaj", izjavio je za SportSport.ba Miroslav Gašpar, trener Mladog Krajišnika.

"Što se tiče promjena u igračkom kadru, timu će se priključiti Nataša Mikić, naš stari igrač, što će nam zasigurno biti jedno veliko pojačanje", dodao je Gašpar.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Mladi Krajišnik trenutno zauzima pretposljednje mjesto na tabeli Premijer lige sa samo jednom pobjedom u devet odigranih mečeva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije