Trojica košarkaša Sparsa u Trevisu

Službeni NBA kamp

Trojica košarkaša Sparsa u Trevisu

E. Škorić

Aleksej Nikolić, Adin Vrabac i Edin Atić, igrači Sparsa iz Sarajeva, učestvuju u košarkaškom kampu koje je vodstvo NBA lige oganizovalo u Evropi.

Jedini službeni NBA kamp izvan SAD-a prije Drafta održat će se u Italiji. Treviso će biti domaćin kampa, u kojem će brojni talentirani igrači pokazati svoje košarkaško umijeće.

Kamp je otvoren od 6. do 8. juna, a među više od 40 igrača nalaze se i Nikolić, Vrabac i Atić, ujedno najmlađi učesnik kampa.

Mladi košarkaši Sparsa pokušat će da se nametnu NBA trenerima kako bi zaigrali jednog dana u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.