Vladimir Mićanović trener u OKK Slobodi

Tuljković i Džambić ne igraju protiv Građanskog

Košarkaši Slobode u 11. kolu Lige 12 na parketu Mejdana dočekuju komšijski sastav Građanski iz Bijeljine. 

Od početka sezone Damir Mulaomerović ima problema sa povrijeđenih igračima, a veoma bitnu utakmicu sa Bijeljincima propustit će standardni članovi prve petorke.

„Nećemo moći računati na Muju Tuljkovića i Sašu Džambića. Odranije su van stroja Enes Latifagić i Rusmir Grošić, dok je dobra stvar što se Ratko Petrić vratio treninzima“, kaže Vladimir Mićanović prvi saradnik Damira Mulaomerovića.

Kakve informacije imate o Građanskom?

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

„Gledali smo nekoliko utakmica. Znamo da su ostali bez Petronića, a pod upitnikom je i Boljkovac. Ipak, mi se spremamo kao da su kompletni i moramo dati maksimum da dođemo do pobjede“, kaže Mićanović.

Susret Slobode i Građanskog igra se u srijedu sa početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije