Turska se revanširala Zmajicama

Pobjeda u prijateljskom meču

Turska se revanširala Zmajicama

S. Mlaćo

Ženska U20 selekcija Turske savladala je sinoć našu reprezentaciju rezultatom 85:80, u drugom prijateljskom meču u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Portugalu.

Kao što je i najavila selektorka bh. reprezentacije Mara Lakić-Brčaninović, naš stručni štab ovaj meč je iskoristio kako bi uvježbao neke segmente u odbrani, te je rezultat bio u drugom planu.

Turkinje su odigrale dosta bolji meč u odnosu na onaj u petak kada su Zmajice slavile rezultatom 65:58, te su na kraju i stigle do zasluženog trijumfa.

Najefikasnije u redovima našeg tima bile su Melisa Brčaninović sa 31 poenom, Dragana Domuzin je upisala 11, dok su Jelena Marković i Milina Mišeljić upisale po 10 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi