U fantastičnoj atmosferi Burch savladao Promo

U fantastičnoj atmosferi Burch savladao Promo

M. Skaka

U atmosferi kakva odavno nije viđena u sportskoj dvorani Mojmilo, pred oko 700 gledalaca domaći KK Burch savladao je ekipu Proma iz Donjeg Vakufa rezultatom 57:54.

Vidi video!


Domaćin je pokazao da će imati podršku kakvu rijetko možemo vidjeti na terenima A1 lige, a pogotovo u Sarajevu gdje se činilo da je košarka u posljednjim godinama izgubila zamah. 

U drugom susretu odigranom u Žepču, KK Orlovik nadigrao je KK Igman rezutatom 75:67.

Danas se igraju preostala četiri susreta 3. kola A1 košarkaške lige, a najinteresantnije biće u sarajevskoj Skenderiji gdje posrnula Bosna Royal još uvijek traži svoju prvu pobjedu u nižem rangu takmičenja.

31.10.2015.

Burch - Promo Donji Vakuf 57:54
Orlovik - Igman 75:67

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

01.11.2015.

Gradina Tešanj - Vogošća
Brčko Distrikt - Lukavac
Bosna Royal - Gradina Srebrenik
Čelik - Turbina

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.