U Igokei zadovoljni ali čvrsto stoje na zemlji

Nakon što su savladali Budućnost

U Igokei zadovoljni ali čvrsto stoje na zemlji

O. Lekić

U okviru 2. kola regionalne košarkaške lige Igokea je na domaćem terenu savladala Budućnost (98:94).

U dosta dobroj i neizvjesnoj utakmici u finišu su se bolje snašli domaći košarkaši, a trener Igokee Dragan Bajić, bio je zadovoljan nakon meča.

"Publika je uživala, imali smo problem sa Rightom koji nije odradio niti jedan trening pa se slabije snalazio u odbrani, no odradio je sjajan posao u napadu. Znao je kada treba prepustiti igračima koji su duže u timu da kreiraju i čekao je povratni pas nakon kojeg je bio veoma opasan. Zalaganje igrača je bilo odlično, sretni smo zbog pobjede, no slijedi Cedevita pa moramo ostati na zemlji", prenosi Mondo izjavu Dragana Bajića.

Trener Igokee osvrnuo se i na ciljeve kluba u aktuelnoj sezoni.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Uprava je čvrsto na zemlji, naš cilj je kontinuitet i domaća liga, a ako se ukaže prilika za nešto više u Regionalnoj ligi pokušat ćemo je iskoristiti. Treba ostati na zemlji, ovo je i nakon dolaska Righta jako jeftin tim", istakao je Bajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti