4. kolo ženske košarkaške lige

U Jedinstvu puni optimizma pred dolazak Željezničara

J. Duvnjaković

Jučer je održana press konferencija povodom utakmice 4. kola košarkaške lige BiH, u kojoj se sastaju Jedinstvo BH Telecom i Željezničar.

“Ispostavlja se da je naša ekipa dosta stabilna i jaka, dočekujemo derbi utakmicu sutra. Za razliku od prošle godine kada je Željezničar igrao sa domaćim igračicama, sada su doveli jednu igračicu sa američkim državljanstvom. Bez obzira na nju, mi očekujemo da odradimo sutra dobar posao, odigramo dobro, pobijedimo i ne dozvolimo da odnesu bodove iz Mejdana", rekla je Mara Lakić, te dodala:

"Naše igračice su zdrave i spremne, treniraju dobro. Djevojke su spremne da pred našom publikom pokažu šta znaju i koliko su napredovale. U svakoj utakmici postoji pritisak, ali mislim da to može biti samo pozitivna stvar koja će biti dodatni motiv našim igračicama. Uz dužno poštovanje igračicama Željezničara".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Mislim da mi imamo kvalitetniju ekipu ali to moramo pokazati i na terenu. Utakmicu će vjerovatno gledati i selektor ženske košarkaške reprezentacije, pa će to vjerujem biti još jedan dodatni motiv djevojkama da pokažu selektoru da može računati u budućnosti i na neke ig račice Jedinstva. Na kraju pozivam publiku da nas podrže, bilo bi mi drago da dođu u što većem broju".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.