U Play Offu optimistični uoči duela sa Jedinstvom

U Play Offu optimistični uoči duela sa Jedinstvom

A. Beganović

Derbi 4. kola Lige 6 u Sarajevu će odigrati košarkašice Play Off Happyja i Jedinstva iz Tuzle.

Košarkašice Play Off Happyja su u prva tri kola upisale dvije pobjede i poraz, a u stručnom štabu ovog kluba očekuju trijumf u duelu sa ekipom iz Tuzle.

"Zadovoljni smo učinkom nakon prva tri kola, ostvarili smo 2 pobjede i tijesan poraz u Zenici od Čelika sa 6 poena razlike koji nas je ostavio u poziciji da o tituli prvaka odlučujemo na nasem terenu u Sarajevu. Naravno prije toga nam slijedi derbi susret 4. kola u subotu protiv Jedinstva iz Tuzle. Sezona u regionalnoj ligi i kvalitetne utakmice koje je naš mladi tim odigrao su nam puno pomogle u sticanju neophodnog iskustva i samopouzdanja, tako da je sada svima mnogo lakše igrati u bh. ligi. Sto se konkretno predstojeće utakmice tiče rekao bih da nam forma ide uzlaznom putanjom, igramo odlično, imamo dužu klupu. Unutar ekipe vlada odlična atmosfera, tako da svi zajedno jedva čekamo da susret počne. Obećavamo dobru igru i maksimalno zalaganje i nadamo se novim bodovima", istakao je trener sarajevske ekipe Goran Lojo.

Susret se igra u Skenderiji sa početkom u 17:30.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije