U srijedu zaostali duel Iskre  i Burcha

Susret 12. kola A-1 lige

U srijedu zaostali duel Iskre i Burcha

S. Mlaćo

Zaostali susret 12. kola A-1 lige naše zemlje između KK Iskra i KK Burch Sarajevo odigrat će se u srijedu sa početkom u 17:30 sati. 

Ovaj meč je odgođen iz razloga što dvorana KSC-a Bugojno nije imala odgovorajuće grijanje, pa će dva tima snage odmjeriti u srijedu. 

Burch je trenutno drugoplasirana ekipa A-1 lige sa istim brojem bodova kao i KK Vogošća, a jučer su Sarajlije u Lukavcu tek nakon produžetaka savladale 81:74.

Na drugoj strani Iskra je u kantonalnom derbiju poražena od KK Travnik 87:77, a prije toga su Bugojanci savladali KK Lukavac 84:62, te Gradinu Tešanj 103:78.

Meč u Bugojnu igra se od 17:30 sati, a iz KK Iskra pozvali su svoje navijače da ih podrže u veoma važnoj utakmici. Cijena ulaznica iznosi 2 KM, a ulaz za žene je slobodan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi