"Učinit ćemo sve da nepobjedivost Mejdana potraje"
FOTO: Radiokameleon.ba

Damir Mulaomerović, selektor bh. košarkaša

"Učinit ćemo sve da nepobjedivost Mejdana potraje"

J. Duvnjaković

Košarkaška reprezentacija BiH u subotu će u Mejdanu dočekati reprezentaciju Rusije, u okviru kvalifikacija za Eurobasket 2017. godine. 

Povodom toga održana je konferencija za medije na kojoj su medijima obratio i selektor Damir Mulaomerović. Optimizma ne nedostaje. 

“Budite ubijeđeni da ću napraviti sve da nepobjedivost Mejdana potraje. Mislim da možemo opravdati očekivanja, odigrati ćemo hrabro, hladne glave. Ono što ja tražim jeste da igrači izgore na parketu, vidjećemo da li će to biti dovoljno. Optimista sam i nadam se da ćemo doći do pobjede”, kazao je Mulaomerović. 

Mnogi su ovaj susret već nazvali najvećim sportskim događajem u 2016. godini.

“Velika sportska priča je pred nama. Ulaznice su već odavno rasprodane. Najbitnija nam je sigurnost publike i nismo mogli prodati više ulaznica od dozvoljenog kapaciteta Mejdana”, rekao je generalni sekretar Košarkaškog saveza BiH, Dubravko Barbarić. 

Utakmica između BiH i Rusije igra se 10. septembra, sa početkom u 20:15 sati.’

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi