Uz pomoć navijača do pobjede

BiH večeras protiv Portugala

Uz pomoć navijača do pobjede

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras u Zenici igra susret 3. kola baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Reprezentativce Bosne i Hercegovine večeras očekuje drugi duel sa selekcijom Portugala. Izabranici selektora Bajramovića već su pobijedili Portugalce na njihovom terenu.

"S obzirom na pobjedu u prvom susretu i prednost domaćeg parketa večeras, imamo ulogu favorita. To, međutim, ne znači da ćemo do pobjede doći lako. Pred nama je, sasvim sigurno, teška utakmica, jer su Portugalci pokazali u dosadašnjim susretima da se radi o jednoj veoma dobroj reprezentaciji, kojoj ćemo morati posvetiti posebnu pažnju. Očekujem i veliku pomoć naših navijača sa tribina, te ih ovim putem pozivam da u što većem broju dođu večeras u Arenu", kazao je selektor bh. košarkaša Mensur Bajramović.

Naš je fotoreporter sinoć zabilježio posljednji trening reprezentacije BiH pred susret sa Portugalom večeras u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.