Vanredna skupština KSBiH, pa tek onda izbor selektora

Otkazana sjednica Upravnog odbora

Vanredna skupština KSBiH, pa tek onda izbor selektora

M. Šljivak

Za danas zakazana sjednica Upravnog odbora KSBiH otkazana je, te će se u narednom periodu organizovati vanredna Skupština, nakon čega će se donositi odluke o svim pitanjima unutar krovne kuće bh. košarke.

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine nema legalno izabrane članove, te se mora organizovati vanredna Skupština, kako bi se izabrali članovi Upravnog odbora.

Tek kada se izaberu članovi Upravnog odbora, KSBiH će početi sa normalnim funkcionisanjem, odnosno moći će donositi odluke vezane za rad saveza.

Vanredna skupština KSBiH zakazana je za 23. mart u Zenici, a nakon što se izaberu članovi, oni će dati prijedloge i o izboru novog selektora seniorske reprezentacije BiH.

Nekoliko imena se povezuje sa preuzimanjem nacionalnog tima, ali ćemo njegovo ime saznati vjerovatno u narednom mjesecu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi