Vasiljević i Kolossos nadigrali Egaleo
Vasiljević je imao solidan učinak

Grčko košarkaško prvenstvo

Vasiljević i Kolossos nadigrali Egaleo

U posljednjem susretu 9. kola grčke košarkaške lige Kolossos je na svom parketu nadigrao Egaleo sa 75:62. Udio u pobjedi imao je i Saša Vasiljević, potencijalni bh. reprezentativac…

Oba tima u susret su ušla dosta oprezno, sa veoma malo poena posebno u prvom periodu u kojem je rezultat glasio - 15:15.

No, u drugom dijelu i posebno zadnje dvije četvrtine domaći sastav ubacio je u brzinu više i do kraja ostvario pristojnu zalihu gurnuvši goste na dno tabele.
Vasiljević je sa 8 poena i 4 asistencije bio jedan od zapaženijih u pobjedničkom timu. Najbolji pojedinac bio je Smith  koji je ubacio 17 poena, dok je Harris dodao 16.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.